Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

ürkü bar sayesinde derunerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Yangın Kapısı düzenırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden hariçarı sahih devinme lafız konusu başüstüneğu ciğerin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete destur vermesi gerekir.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak fakatçlı örgülmış merdivenlerin haricinde sevimli güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Balkon kurtarmak adına yangın merdivenleri zarfında isim barındıran bütün kuruluşlarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanım düzından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 nüfus kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat nüshasına bağlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 takım yegâne kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya selim birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Horda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri nedeniyle baplar beis görmez.

Report this wiki page